Diensten

FE Telecom is gespecialiseerd in het ondersteunen op het gebied van veiligheid bij evenementen, calamiteiten en bedrijfscommunicatie.

Onze kracht is het leveren van communicatie en cctv apparatuur op maat voor iedere klant. In de afgelopen 20 jaar hebben wij ons gericht op het verhuren van portofoon en camerabewakingssystemen in combinatie met commandovoertuigen op locatie.

Door het zelf bouwen van onze commandovoertuigen en communicatiesystemen spelen wij precies in op de wens van de klant. Ons wagenpark bestaat uit verschillende commandovoertuigen van klein (1 centralist) tot een uitschuifbare trailer met plaats voor wel meer dan 10 centralisten, een grote vergaderruimte en lux ingerichte keuken.

Daarnaast leveren wij communicatiesystemen voor een klein evenement met een losse verhuur van maar 10 portofoons en 1 gesprekskanaal tot een op maat geprogrammeerd systeem van wel 400 portofoons en 30 gesprekskanalen in combinatie met een commandovoertuig en een in overleg samengestelde kanaalindeling. Onze systemen beschikken tevens over priority calls, spraakaanvragen, noodoproepen en service op locatie.

Naast de communicatie ondersteunen wij van FE Telecom u om uw evenement overzichtelijk in beeld te krijgen zodat u onder andere effectief crowd-management kunt toe passen. Met ons grote hoeveelheid digitale HD PTZ camera’s kunnen wij uw project in beeld krijgen in de commandowagen. Door in een gezamenlijk overleg tussen opdrachtgever en ons bepalen we posities om zo effectief mogelijk te kunnen werken. Wij plaatsen camera’s bedraad en draadloos in een beveiligd netwerk.

Tijdens een inzet van een commandovoertuig is er 24/7 een medewerker van FE Telecom op locatie aanwezig om het u zo comfortabel mogelijk te maken en technische vragen direct te beantwoorden en met onze hoge technische kennis van de voertuigen kunnen wij u direct ondersteunen.

Met behulp van GPS trackers krijgt u ook nog goed inzicht waar uw medewerkers zich binnen het project bevinden.

FE Telecom biedt tevens communicatiesystemen voor bedrijven. Wij leveren in overleg met de klant een product op maat voor de communicatie voor bijvoorbeeld de BHV. Door een jarenlange ervaring weet FE Telecom wat mogelijk is en waar de markt om vraagt. In een vrijblijvend gesprek helpen bespreken wij samen met u wat mogelijk is.

Naast communicatiesystemen voor uw bedrijf is het mogelijk om dit te combineren met een professioneel camerabeveiligingsysteem. 

FE Telecom, uw partner in veiligheid!

Een greep uit onze huidige opdrachtgevers en projecten:

- Verschillende Nederlandse gemeenten
- Landelijke en regionale Politie
- Open dagen Defensie
- Appelpop
- Bospop
- Concert at Sea
- Admiraliteitsdagen
- Lowlands
- Allerhande Kerstfestival
- Dominator
- Sneekweek
- Connexxion Projects
- Kermis Weert
- Pleinpop
- Holland Heineken House 
- Culturele Hoofdstad Leeuwarden
- Cambuur Leeuwarden
- SC Heerenveen
- Thialf 
- Gondelvaarten divers
- Landelijke Sinterklaasintocht
- Diverse Carnavalevenementen
- Flying Dutch, Amsterdam, Eindhoven en Rotterdam
- Retropop
- Sail
- Visserijdagen, Harlingen
- PC, Franeker
- Loop Leeuwarden
- Septemberpop
- Nacht van Boazum