Communicatie verhuur

FE Telecom beschikt over een ruim assortiment aan communicatiesystemen. Wij leveren systemen voor kleine evenementen met maar 10 portofoons tot in overleg samengestelde systemen met wel 400 portofoons. Hierbij kunt u kiezen ui portofoons met 4 analoge gesprekskanalen tot 30 digitale gesprekskanalen met diverse mogelijkheden zoals priority calls en noodoproepen. 

Bij ons kunt u terecht voor het huren van losse portofoons die naar uw wens en ons advies worden geprogrammeerd. Ons bedrijf levert verschillende portofoons in analoge en digitale uitvoering.

Samen met u kijken we naar de juiste oplossing. Heeft u voldoende aan alleen portofoons of is de locatie dermate groot dat er een repeater (versterker) moet worden toegepast. Als u een bepaalde grote hoeveelheid nodig hebt is het misschien zelfs verstandiger om portofoons te huren in combinatie met een commandovoertuig zodat u gemakkelijk vanuit 1 positie iedereen aan kunt sturen.

FE Telecom voert de merken Motorola en Hytera. Beide merken zijn marktleider over de hele wereld in het leveren van portofoonsystemen.

Neem vrijblijvend contact met ons op voor advies en eventueel een prijsopgave op maat.

In ons assortiment bezitten wij de volgende types:

Motorola

- CP040 analoog

- DP1400 analoog/digitaal

- DP2600 digitaal

- DP4800

 digitaal
- DM3601 analoog/digitaal

Hytera

-PD505 analoog/digitaal

-PD785 digitaal
-MD785 digitaal