VC-07, Mobiele productie unit

VC7, Mobiele productieunit/overlegruimte

De VC7 is een optionele toevoeging voor bij de VC2. De VC7 wordt vervoerd als aanhanger van de VC2. De VC7 kan zo gekoppeld worden aan de VC2 dat er een doorloop wordt gecreƫerd tussen beide voertuigen. Ieder voertuig is nog wel apart te betreden met een eigen entree.

De VC7 is voorzien van een overlegruimte tot max. tien personen. Deze overlegruimte is voorzien van internet, keuken met koel en koffie faciliteiten, groot lcd-scherm voor het monitoren van de camerabeelden en grote ramen voor optimaal zicht over de locatie waar het voertuig wordt ingezet. 

Daarnaast beschikt het voertuig over een portofoonuitgifte. Een lagergelegen compartiment die van buitenaf kan worden betreden of vanuit de overlegruimte met een vaste trap. Dit kantoor beschikt over twee loketten naar buiten voor gebruik als uitgiftebalie of inschrijfbalie, twee werkstations, veel opbergruimte en een audio installatie. Boven het kantoor bevindt zich een slaap accommodatie voor twee personen. 

De VC7 is tevens uitgerust met een eigen noodstroomvoorziening, binnen en buiten verlichting, climatecontrol en een whiteboard.