VC-14 (NIEUW)

De VC-14 is een productietrailer die geheel is ingericht als kantoorruimte. De productietrailer wordt op locatie tot straatniveau gebracht. Aan de zijkant bevindt zich de hoofdingang met 2 electronische schuifdeuren. De trailer bestaat uit drie compartimenten. De middelste is gelinkt aan de hoofdingang en is voorzien van een kleine keuken en nader in te richten kantoorruimte.
De achterste ruimte is een kantoorruimte die tevens kan worden ingericht als commandoruimte waarbij de optionele camerabeelden kan worden uitgekeken en het portofoonverkeer kan worden gemonitoord. Deze ruimte heeft tevens een eigen ingang aan de achterzijde van de trailer. De voorste ruimte is, die met een vaste trap wordt betreden, is een opslagruimte met toilet voorziening.

Het voertuig is voorzien van noodstroom,airco, waterreservoir, keuken met koffiefaciliteit, kantoormeubelen, netwerkvoorzieningen, printer en in overleg kan het voertuig worden uitgerust als commandoruimte met een mobiel camerasysteem en portofoonnetwerk.